Se flere billeder

Billeder fra projektet

Jyderup Hallen

Jyderrup Hallen var en af de tre vindere, sammen med hallerne i Hørning og Harboøre, i konkurrencen om ‘Fremtidens Idrætshal’. I Jyderup ønskede man at gøre op med traditionerne og vanetænkningen og skabe rum for nye initiativer på idrætsområdet, som også kunne appellere til de borgere i Jyderup, der ikke var tiltrukket af organiseret idræt.

Jyderrup Hallen var en af de tre vindere, sammen med hallerne i Hørning og Harboøre, i konkurrencen om 'Fremtidens Idrætshal'. I Jyderup ønskede man at gøre op med traditionerne og vanetænkningen og skabe rum for nye initiativer på idrætsområdet, som også kunne appellere til de borgere i Jyderup, der ikke var tiltrukket af organiseret idræt.

Hallen i Jyderup er blevet udbygget med 1.048 m² i alt, og der er blevet opført en dobbelthøj sal med et stort glasparti mod et nyt fællesområde, aktivitetszone og den gamle idrætsbane i hallen.

Samtidig åbner store glaspartier salen mod arealerne udenfor, som er med at skabe en lys og rummelig hal. Derudover er der opført en mindre sal, en café, en loungebalkon og nye køkkenfaciliteter.

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content