Se flere billeder

Billeder fra projektet

Fra sportshal til mødested for alle borgere i Rødkærsbro og omegn

Ideen til RødkærsBROEN er resultatet af flere års arbejde med at udvikle et knudepunkt i byen og området, med særligt med fokus på unge. Der skal skabes en visuel og fysisk forbindelse mellem hal, skole og børnehus. Lokale og Anlægsfonden har netop besluttet at støtte det kommende byggeprojekt, som er født af lokale ildsjæle med en klar vision om at puste nyt liv i byen og de omkringliggende byer. RødkærsBROEN skal kort fortalt være et åbent og levende fællesskab på tværs af generationer og bygninger, men der er et særligt fokus på de unge, der mangler et sted at være.

RødkærsBROEN er et projekt, som kan være til inspiration for mange andre. Her lykkes man med at bringe eksisterende bygninger ind i nutiden og fremtiden. Det er både bæredygtigt og forbilledligt, og vi tror på, at det bliver et rigtig godt mødsted for de lokale borgere i alle aldre. 

RødkærsBROEN vil ikke kun fungere som et centralt mødested, men også som et bæredygtigt fyrtårn i Rødkærsbro. Projektet fokuserer på fleksibilitet, transparens og integrering af indendørs og udendørs oplevelser for at skabe et sted, hvor alle kan trives.

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content