Se flere billeder

Billeder fra projektet

Spejderhytte i Lund

KFUM-Spejderprojektet i Lund ved Horsens er et af tre medbyg-projekter, der skal vise, at det er muligt at opføre arkitekttegnede træhuse af bedre kvalitet end de billige træhytter, som mange friluftsforeninger investerer i – uden at det nødvendigvis bliver dyrere.

KFUM-Spejderprojektet i Lund ved Horsens er et af tre medbyg-projekter, der skal vise, at det er muligt at opføre arkitekttegnede træhuse af bedre kvalitet end de billige træhytter, som mange friluftsforeninger investerer i - uden at det nødvendigvis bliver dyrere.

Fleksibilitet er et afgørende element i alle moderne idræts-, kultur- og fritidsbyggerier, hvilket også er gældende for spejderhuset i Lund. Selvom der er tale om et mindre byggeri, er huset både fleksibelt og rumligt. 

Spejderhuset på 289 m² har fået en enkel ensartet rammekonstruktion på et trædæk, der i dag fungerer som husets grundstamme.

Ved at vende rammerne forskelligt har huset fået en varieret facade, og mulighed for både at skabe et stort fællesrum eller flere mindre enheder.

Det store fællesrum kan opdeles i tre mindre rum til forskellige aktiviteter, mens de overdækkede udendørs arealer og trapper også fungerer som opholdsområder.

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content