Viden

Viden kvalificerer den gode beslutning og dermed det gode projekt. Derfor kan du finde relevant viden om trends og tendenser inden for vores støtteområder: aktivt udeliv, idræt og bevægelse og kultur.

I Lokale og Anlægsfonden støtter vi også vidensproduktioner som fx undersøgelser, Ph.d.-afhandlinger, analyser og evalueringer. 

Du er desuden velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring konkrete temaer og vidensområder. 

Type

Type

Sorter

Sorter

Fra gymnastiksal til motoriklandskab

Fra gymnastiksal til motoriklandskab Forældede og nedslidte gymnastiksale kan ændres til fantasifulde og farverige motoriklandskaber, hvor de gamle øvelser suppleres af parkour, motorisk udfordring og legende bevægelsesforløb. Idékataloget “Fra gymnastiksal til motoriklandskab” viser, hvordan det...

Playspots

Playspots Idræt, leg og socialt samvær indrammet af spændende arkitektur, der gør lokalområdet mere tiltrækkende. Playspots viser fem detaljerede eksempler på, hvordan et næraktivitetsanlæg ved sin udformning kan motivere til bevægelse og samvær på skoler...

Idékatalog om næraktivitetsanlæg

Idékatalog om næraktivitetsanlæg

Lokale og Anlægsfonden har udviklet en mere bredt orienteret udgave af multibanen og den lokale aktivitetsplads kaldet “næraktivitetsanlægget”.

Skriv eller ring til os

Line Dangkel Jacobsen

Kommunikationskonsulent

Ulf Elbrønd

Kommunikationskonsulent

Skip to content