Se flere billeder

Billeder fra projektet

Stolpedalskolen i Aalborg

Der er kommet drøn på skovbrynet på Stolpedalsskolen. Her giver stier, skrænter og højdeforskelle i skovbrynet nye muligheder for aktivitet for skolens drenge og piger og lokalområdets beboere og foreninger.

Der er kommet drøn på skovbrynet på Stolpedalsskolen. Her giver stier, skrænter og højdeforskelle i skovbrynet nye muligheder for aktivitet for skolens drenge og piger og lokalområdets beboere og foreninger.

Drøn på Skovbrynet på Stolpedalskolen i Aalborg er udviklet i tiltaget “Drøn på Skolegården”, der var et samarbejde mellem Lokale og Anlægsfonden, Realdania og Kræftens Bekæmpelse.

På toppen af Aalborgs vestlige bakkedrag, lige i kanten af skoven, ligger Stolpedalsskolen. Med sin unikke naturskønne placering og 700 elever har skolen et godt udgangspunkt for et aktivt udendørsliv. Men ligesom mange andre skoler har Stolpedalsskolen haft en udfordring med at aktivere drengene i timerne og pigerne i frikvarterene.

Projektets vision var derfor at trække skolen ind i skoven og skoven ind i skolen ved at placere en serie aktivitetselementer i overgangen mellem en skov og sportsplads. Samtidig var målet at skabe øget integration mellem piger og drenge ved fysisk at placere tilbuddene til de to grupper op ad hinanden.

Foto: Leif Tuxen 

Mere viden

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content