Se flere billeder

Billeder fra projektet

Playspot ved Sletten Skole

Sletten Skole i Otterup på Fyn blev udvalgt til at opføre et af de fem mindre næraktivitetsanlæg, der indgår i projektet “Playspots”. Playspots er også en del af det større “Space”-projekt.

Sletten Skole i Otterup på Fyn blev udvalgt til at opføre et af de fem mindre næraktivitetsanlæg, der indgår i projektet "Playspots". Playspots er også en del af det større "Space"-projekt.

Playspottet ved Sletten Skole har fået titlen “Aktivitetstæppet”, fordi de mange muligheder for bevægelse er lagt ud over en skråning, så det ligner et stort aktivitetstæppe, der er henslængt ud over grunden.

Blandt de mange aktiviteter er trampoliner, klatre- og parkourelementer, basketballmål og plinte med forstærkede jernkanter så de kan bruges af skaterne.

En parabelformet betonmur kan benyttes til paraball eller andre boldspil, klatres på, undervises i eller bruges til filmforevisning.

Oppe på skråningen er der etableret et overdækket område, hvor man kan samles og se på aktiviteterne nede i den flade del af området. 

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content