Se flere billeder

Billeder fra projektet

Kunstmuseet Heart i Herning

I Heart bringes flere kunstneriske verdener sammen i et byggeri af høj arkitektonisk værdi. Billedkunst og musik fungerer side om side i museet, da bygningen huset tre kulturinstitutioner – ‘Herning Kunstmuseum’, ‘biennalen Socle du Monde’ og ‘Ensemble MidtVest’.

I Heart bringes flere kunstneriske verdener sammen i et byggeri af høj arkitektonisk værdi. Billedkunst og musik fungerer side om side i museet, da bygningen huset tre kulturinstitutioner - 'Herning Kunstmuseum', 'biennalen Socle du Monde' og 'Ensemble MidtVest'.

Kunstmuseet og Socle du Monde udstiller moderne kunst, mens Ensemble MidtVest har fået en koncertsal – Heart Kunstmuseum er dog meget mere end etablerede rammer om kunst.

Museet fungerer som et samlingssted i Birk Centerpark i Herning, hvor der i dag er mulighed for at lytte til ensemblets øvekoncerter eller gå på opdagelse i kunst- og musikbiblioteket. 

Endvidere er der opført et formidlings- og oplevelsesværksted for børn, en café, en butik samt et aktivt torv ved indgangen til bygningen.

Læs mere om Heart Kunstmuseum

Foto: Iwan Baan.

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content