Nye faciliteter til unge kvinders fritidsliv

Med dette indsatsområde ønsker vi at understøtte flere piger og unge kvinders deltagelse og fællesskaber i fritidslivet. Skabe bevidsthed om at der i det byggede miljø ikke er et lige fokus på brugerne, og viden om hvad der skal til for at faciliteten i højere grad tiltaler piger og unge kvinder i fritidslivet.

Problemstilling:

Piger og unge kvinder frafalder idrætten og andre aktive fællesskaber. Vi ser en øget mistrivsel blandt unge piger og unde kvinder. Der er en skæv fordeling mellem faciliteter, der henvender sig til hhv. Piger og drenge, og der bliver fortsat bygget flest traditionelle fritidsbyggerier uden øje for kønnede forskellige og behov.

Aktuelt

Partnerskaber etableres på baggrund af enReboot Camp”, som understøtter et trestrenget fokus på aktivitet, organisering og arkitektur. Igangsat kampagne/call og udviklingsforløb med ni projekter. Udvikling og realisering af konkrete eksempelprojekter for pigers steder i fritidslivet, som kan virke til inspiration og på sigt bidrage til mere viden om faciliteter der særligt tiltaler målgruppen.  

Et stærkt samarbejde

Vi samarbejder med følgende partnere……..

Spændende eksempler på faciliteter til unge kvinders fritidsliv

Et udpluk af projekter, som vi enten har været med til at støtte eller synes er spændende

Dansekapellet
Maritimt Center i Esbjerg
Idrætshal i Høng
Kampsportens Hus

Tag kontakt til os

Skulle du sidde med spørgsmål eller har du brug for at snakke med en udviklingskonsulent helt uforpligtende om dit projekt, så tag endelig kontakt til os.

Line Rude

Udviklingskonsulent Team Idræt

Tjekliste til dit kommende projekt

Tjekliste til dit kommende projekt Læs denne tjekliste igennem, før du opretter en ansøgning i vores system. Her finder du information om kriterier for støtte og meget andet.

Tidshorisont

Når vi har registreret din ansøgning, modtager du en bekræftelse via ansøgningssystemet indenfor fire dage. Herefter kontaktes du af en konsulent for at aftale det videre forløb.

Har du en god idé til et projekt?

– så skal du ansøge via vores ansøgningssystem.

Har du allerede en profil?

Er du ny? Opret en profil