Ny pulje: Lokale og Anlægsfonden vil styrke lokale mødesteder over hele landet


I fremtiden vil ildsjæle over hele landet få endnu bedre muligheder for at få støtte og sparring til lokale mødesteder. Lokale og Anlægsfonden lancerer en ny pulje, som hvert år uddeler op til 16 millioner kroner til lokale faciliteter.
 

Pressemeddelelse fra Lokale og Anlægsfonden 
Onsdag den 24. maj 2023 

Et ny shelter, et kulturhus, eller måske en fed klatrevæg? Foreningsdrømmene er mange, og nu kan de blive til virkelighed. For den 24. maj i år lancerer Lokale og Anlægsfonden en ny støttepulje for lokale ildsjæle på op til 16 millioner kroner.  

”Vi ønsker at styrke det lokale foreningsliv med gode, forbedrede faciliteter. En meget stor del af fritidslivet i Danmark leves lokalt – derfor laver vi en målrettet indsats for at skabe endnu bedre rammer for det foreningsliv, der er så vigtigt for så mange mennesker landet over”, siger Jon Gerner, direktør i Lokale og Anlægsfonden.   

Fokus på arkitektonisk kvalitet og rådgivning. 
Den nye pulje har et særligt fokus på bæredygtighed, lokal forankring og på at invitere flere med i de lokale fællesskaber. Lokale og Anlægsfonden stiller samtidig åben sparring til rådighed for puljeprojekter for at øge kvaliteten i byggeriet og viderebringer fondens mangeårige erfaringer med fritidsfaciliteter. 

Det praktiske – og her kan du læse mere:
Det skal være nemt at være ansøger og orientere sig i kriterier og frister m.v. Derfor får puljeprojekterne deres eget univers på fondens hjemmeside. Her kan alle ansøgere finde information om puljens støtteområder, datoer på frister og mulighed for åben sparring m.v. 

Den første ansøgningsfrist er den 1. juli.  

Mere info
Læs mere om den nye pulje her  

Kontakt 
Line Rude, udviklingskonsulent i Lokale og Anlægsfonden, lr@loa-fonden.dk, tlf. 32545896
Birgitte Carlsen, udviklingskonsulent i Lokale og Anlægsfonden, bc@loa-fonden.dk tlf. 32830350

Pressekontakt

Line Dangkel Jacobsen
Kommunikationskonsulent, Lokale og Anlægsfonden
Skip to content