Nyt fra LOA

Få nyheder direkte i din indbakke – med “Nyt fra LOA” får du relevant stof og viden.
Du hører fra os ca. 10 gange om året. 

Nyt fra LOA – 22. november 2023

Ny kampagne: Biblioteket som kulturhub
Hvordan udvikler man bibliotekets fysiske rum fra traditionel boglade til levende og engagerende mødested? Det ønsker Lokale og Anlægsfonden at skabe ny viden om med kampagnen Biblioteket som kulturhub.

Åben og læs mere

Nyt fra LOA – 28. september 2023

LOA lancerer kampagnen: Strandlivets rum og rammer
Lokale og Anlægsfonden søger ti stærke projektidéer til kampagnen Strandlivets rum og rammer, der skal vise nyskabende arkitektoniske bud på faciliteter til friluftsliv ved kyst, sø eller å i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Åben og læs mere

Nyt fra LOA – 17. august 2023

LOA er igen at finde på årets Kulturmøde på Mors, som i år fejrer 10-års jubilæum. Kulturmødet præsenterer i år seks temaspor, som sætter fokus på kunstens og kulturens betydning og ansvar i samfundet.

Åben og læs mere

Nyt fra LOA – 30. juni 2023

Sommerferien er lige om hjørnet, så det er bare om at komme afsted og bruge nogle af alle de fantastiske og inspirerende mødesteder, som findes landet over. Om du er til idræt, aktivt udeliv eller kultur, er der en facilitet, der dækker dit behov. Jon Gerner kommer med tre gode anbefalinger...

Åben og læs mere

Nyt fra LOA – 7. juni 2023

I Lokale og Anlægsfonden har vi lanceret en pulje, hvor vi hvert år uddeler op til 16 mio. kroner til lokale projekter over hele landet. Den nye pulje skal styrke mødestedet i hele Danmark og give projekter mulighed for at få støtte og sparring. Læs om de otte nye støtteområder...

Åben og læs mere
Skip to content