Vil du med til ”Åben sparring”?


Lokale og Anlægsfonden afholder ”Åben sparring” mandag d. 27. maj 2024 fra kl. 16:00 til 18:00 i Nyborg.

Her kan du eller jer, som går med projekttanker få sparring og høre om muligheden for at opnå støtte til projektet også.

Det skal være et projekt, der skaber forbedrede rammer og mødesteder for det lokale fritidsliv. Hvor der er fokus på bæredygtighed, lokal forankring, lige adgang for alle og stedbundne kvaliteter. Og lige denne dag handler det om projekter – vi kalder dem “puljeprojekter”, som kommer til at få en samlet anlægsøkonomi på mellem 250.000 og 2,5 mio. kroner.

Til sparringssessionen får du/ I mulighed for at præsentere dit projekt og modtage sparring direkte fra vores erfarne udviklingskonsulenter. Formålet med disse eftermiddagstimer er også at give dig / jer nye vinkler og ny viden projektet.

Tilmelding senest 22. maj 2024

Se programmet her

Yderligere info om, hvad “puljeprojekter” er for en størrelse, finder du her – husk også at orientere dig i, hvilket af vores støtteområder dit projekt rammer plet på.

Skulle du være forhindret i at deltage d. 27. maj 2024, så er der også mulighed for at vente en postgang og tilmelde sig til ”Åben sparring” d. 7. oktober 2024.

Det kan også være, at dit projekt ikke er helt klar til sparring her før sommer, så er oktober-mødet også en mulighed.

Skip to content