Gense og genbesøg pointer fra webinar om pigers aktive fællesskaber

Lokale og Anlægsfonden var den 9. juni 2020 vært for et webinar om pigers deltagelse i aktive fællesskaber i samarbejde med GAME. Gense det her, og få overblik over de vigtigste pointer fra de to gæster.

Tirsdag den 16. juni 2020

Lokale og Anlægsfonden udvikler mødesteder til piger og kvinder. Men det er svært, og vi har bestemt ikke alle løsningerne.

Den 9. juni var vi vært for et webinar om pigers deltagelse i aktive fællesskaber i samarbejde med GAME for at udfordre, hvad der skal til. Til arrangemenet havde vi inviteret to gæster – en forsker og en praktiker:

Mikkel Hjort, landskabsarkitekt og ph.d.: Hvad skal man overveje, inden man bygger faciliteten, når man arbejder med en særlig målgruppe som piger? 

Arkitekter og idrætsfagfolk skal være bedre til at samarbejde9 anbefalinger til at bygge bro mellem idrætsfagolk og arkitekter Download Mikkels oplæg

Laura Bendix, projektleder i GAME: Hvilke greb kan man arbejde med, som fremmer pigers deltagelse i aktive fællesskaber?

Sådan udvikler du aktiviteter, der fremmer pigers deltagelse i et aktivt fritidsliv10 gode råd til at få flere piger med i aktive fællesskaberDownload Lauras oplæg

Gense webinaret her


Besøg vores temaside her

 

Eksempler på faciliteter til pigerViden, undersøgelser og anbefalinger

Tilmeld dig vores pige-LinkedIn netværk

Skip to content