VidenHUB for fremtidens vandkultur 2.1

Velkommen til en platform for alle med interesse for at udvikle svømme- og vandkulturen i Danmark.

Her kan man finde viden indenfor tre overordnede temaer: Strategiske beslutninger, Byggeri og renovering og Drift af svømmefaciliteter. Klik på boksene herunder for at se mere om de enkelte temaer. Nederst på siden kan man også finde info om Konferencer/Arrangementer, Nyheder/Aktuelt eller læse mere om VidenHUB´en. God fornøjelse.

OBS: Dette site er under udarbejdelse og bliver løbende opdateret i foråret 2023

VidenHUB’en er en dynamisk platform for alle med interesse for svømme- og vandkultur. Her kan kommuner, rådgivere, arkitekter, ingeniører, facilitets- og anlægsledere, driftsfolk, politikere og embedsfolk søge ny viden, der kan kvalificere arbejdet med nybyggeri, renovering og daglig drift af landets mange svømmeanlæg.

VidenHUB’en er blevet til gennem et partnerskab bestående af Lokale og Anlægsfonden, Dansk Svømmeunion og Danske Svømmebade. 

VidenHUB’en interesserer sig bl.a. for følgende temaer:

  • Danskernes svømme- og vandkulturvaner
  • Rammer for alle – foreninger, skoler og den brede befolkning
  • Nye trends i danske svømme- og vandkulturanlæg
  • Brugerbehov 
  • Design og indretning af anlæg
  • Driftsformer
  • Bæredygtige og klimavenlige anlæg

Hvem kan levere viden til platformen?

Alle der har relevant viden indenfor HUB´ens temafelt kan anmode om at få delt materiale på platformen. For at undgå ”døde links” skal materiale, der ønskes delt, leveres som PDF, video eller billeder. Platformen må ikke bruges til reklame for kommercielle virksomheder.

Alle (både private virksomheder, kommuner, myndigheder og organisationer) der har relevante arrangementer (konferencer, temadage mv.) kan få adgang til at dele info under vores aktuelt-/nyhedsfane.

Skip to content