Webinar om faciliteter til piger og unge kvinders fritidsliv

Onsdag d. 16. august kl. 10:00-11:00 inviterer LOA til webinar om faciliteter til piger og unge kvinders fritidsliv. Til webinaret sætter vi fokus på, hvorfor der er behov for at tale om faciliteter til målgruppen.

I LOA ønsker vi at skabe en større bevidsthed om, hvad der skal til for at understøtte piger og unge kvinders deltagelse og fællesskaber i fritidslivet. Derfor deler vi ud af vores erfaringer, og taler om de velkendte udfordringer der findes, når vi bygger til målgruppen.  

I LOA har vi gennem en årrække haft fokus på piger og unge kvinders fritidsliv. I de kommende tre år vil vi bane vejen for fysiske eksempelprojekter, og her har vi brug for jer, der er tæt på målgruppen.  

Vi ved, at faciliteten ikke gør det alene, derfor har vi har brug for partnerskaber med jer, der har viden om målgruppen. Så hvis du brænder for at skabe bedre forudsætninger for piger og unge kvinders fællesskaber i fritidslivet, så er du hermed inviteret til webinaret den 16. august! 

Webinaret bliver afviklet over Teams.

Sæt kryds i kalenderen den 16. august og vær med, når vi sammen skaber fremtidens mødesteder for pige og unge kvinders fritidsliv.

Du tilmelder dig webinaret her.

Skip to content