Lihme Medborgerhus

Renovering af huset har ført til overraskende brug – et udstillingsrum med Lihmes naturhistoriske samling er poplært blandt strikkeklubbens pensionerede kvinder. En ny lounge tiltrækker børn og unge.

Fokus for ombygningen: En udvidelse af husets funktioner og fleksibilitet til aktiviteter som fællesspisning, teater, udstillinger og foredrag – et særligt fokus på børn og unge.

Forsamlingshusets aktiviteter og funktioner
Udstillingsrummet med udstoppede dyr, flintesten og skaller fra Lihme samt rummets centrale placering har vist sig at gøre det til et populært rum i huset.

En ny lounge er også blevet et vigtigt opholdsrum, og selvom der ikke er arrangeret faste aktiviteter, er det alligevel det rum, som bliver brugt hyppigst. Især blandt områdets yngre beboere, som ved fællesspisningsarrangementer kan opholde sig der uforstyrret og se film eller spille spil. Rummet bliver også brugt af voksne til en pause fra aktiviteterne. 

Lille sal og store sal er efter ombygningen kun adskilt af en foldevæg og kan dermed nemt lægges sammen til aktiviteter som fællesspisning, bevægelse og bestyrelsesmøder og til større arrangementer for beboere i området. Den forøgede plads betyder, at de ofte afholder foredrag og loppemarkeder.

Salene bliver også brugt til faste aktiviteter som bob- og rummikub, der arrangeres af områdets pensionistforening.

Lihme Medborgerhus

Udforsk dette tema

Skip to content