Videointerview: Lokale og Anlægsfonden i Grønland

Lokale og Anlægsfonden arrangerer i samarbejde med Idrættens Analyseinstitut og Grønlands Idrætsforbund en række af seminarer, hvor vi besøger Grønlands fem kommuner. Formålet er at udvikle idrætsfaciliteterne og muligheden for at dyrke idræt. Se interviewet med udviklingskonsulent Oliver Vanges.

 

Tirsdag den 15 maj. 2018 

Videointerview med udviklingskonsulent Oliver Vanges i Lokale og Anlægsfondens Team Idræt

Lokale og Anlægsfonden var den 3.-8. maj 2018 rejst til det smukke Ilulissat på Grønlands vestkyst til det tredje seminar i en række af seminarer.

Seminarerne er arrangeret sammen med med Grønlands Idrætsforbund og Idrættens Analyseinstitut for at sætte fokus på mulighederne for at dyrke idræt i Grønland og udvikle idrætsfaciliteterne. Vi besøger Grønlands fem kommuner.

———————————————————————————————————————————————-

Seminaret i Ilulissat havde til formål, at finde svar på spørgsmålet: ‘Hvordan får vi vendt udviklingen og gør idræt, sport og motion til noget for alle i Grønland?’
Dagene var opdelt i oplæg, workshops og fremlæggelse af idéer.

Nedenfor kan du se de to oplæg fra Oliver Vanges og Peter Forsberg. 

Oliver Vanges fortæller om Lokale og Anlægsfonden og giver inspiration til at udforske nye muligheder i kommunen og tænke ud af boksen.

Idan lavede i 2015 den hidtil største undersøgelse af idræt i Grønland med fokus på faciliteter, foreninger og ikke mindst idrætsdeltagelsen blandt børn og voksne i Grønland. Peter Forsberg fortæller om de vigtigste resultater og giver anbefalinger på breddeidrætsområdet?

Skip to content