Se flere billeder

Billeder fra projektet

Langvang Multihal

Multihallen bygger på en idé om at indrette dobbeltfunktioner, så den kan benytte af mange forskellige idrætsgrene. Samtidig skal hallen indgå i en helhed med Naturstyrelsens 800.000 kvadratmeter store areal rundt om hallen ved det eksisterende stadionanlæg – Langvang Idrætscenter.

Multihallen bygger på en idé om at indrette dobbeltfunktioner, så den kan benytte af mange forskellige idrætsgrene. Samtidig skal hallen indgå i en helhed med Naturstyrelsens 800.000 kvadratmeter store areal rundt om hallen ved det eksisterende stadionanlæg - Langvang Idrætscenter.

Multihallen skal indeholde nyskabende træningsfaciliteter til atletik og give tidssvarende bud på faciliteter, der i særlig grad understøtter pigers motionsdeltagelse.

Projektet vil skabe bedre rammer for beboerne i bydelens udsatte boligområder og understøtte danskernes stigende interesse for at være aktiv med motions- og friluftsaktiviteter i naturen.

Et pigerum, en udendørs cross-fit bane naturområde, og en skibakke på hallens tag er heri væsentlige elementer.

Omdannelse af et gammelt kaserneområde
Randers Kommune har modtaget støtte til gennemførelse af en arkitektkonkurrence for etablering af en multihal ved idrætsanlægget Langvang og udvikling af et 80 ha stort nedlagt kaserneområde, der ligger som nabo til idrætsanlægget i den nordlige bydel. Arkitektkonkurrencen skal levere bud på en samlet helhedsplan for det store naturområde med etablering af stisystemer og en variation af rekreative faciliteter, der skal understøtte motions- og friluftslivet i naturområdet.

Indendørs og udendørs aktiviteter smelter sammen
Hallen blander det bedste fra mange forskelligheder og får noget nyt og stærkt frem. Indendørs og udendørs aktiviteter smelter bogstaveligt talt sammen igennem hallens bygningskrop og begreber som indendørs og udendørs idræt smelter sammen i en forståelse af, at det omkringliggende skønne naturområde inddrages og får langt større plads i borgernes bevidsthed.

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content