Se flere billeder

Billeder fra projektet

Hvissinge Ungdomspark

Glostrup Kommune har fået støtte til at skabe en ungdomspark, der kan fungere som samlingssted for de 12-18 årige, som udfordrer og indbyder til fysisk aktivitet. Parken skal samtidig støtte op om – og tydeliggøre de øvrige friluftsaktiviteter og rekreative muligheder, der findes i området.

Glostrup Kommune har fået støtte til at skabe en ungdomspark, der kan fungere som samlingssted for de 12-18 årige, som udfordrer og indbyder til fysisk aktivitet. Parken skal samtidig støtte op om - og tydeliggøre de øvrige friluftsaktiviteter og rekreative muligheder, der findes i området.

Projektet støttes, da det både indholdsmæssigt og arkitektonisk fremstår som et interessant eksempel på, hvordan en moderne aktivitetspark på kanten mellem ‘natur og by’ kan tilbyde aktiviteter og værestedsmuligheder for primært børn og unge.

Selve ungdomsparken anlægges med en multibane til boldspil og et grønt aktivitetsområde. Dette område skal give rum til, at de unge kan hænge ud, hygge sig og se på de øvrige aktiviteter. På naturområdet anlægges desuden et område til crossfitt, balance og legeredskaber.

Omkring multibanen er der indrettet nicher til bl.a. et mindre parkour-anlæg, basket-stander, overdækning, siddeplinte, hængekøjer og en mindre scene, samt højtaleranlæg til opkobling af private musikanlæg (i-phone). 

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content