Se flere billeder

Billeder fra projektet

Ringkøbing Svømmehal

Ringkøbing Svømmehal er den første svømmehal, der er blevet moderniseret i forbindelse med Lokale og Anlægsfondens særlige indsats for ‘Nyt liv i gamle svømmehaller’.

Ringkøbing Svømmehal er den første svømmehal, der er blevet moderniseret i forbindelse med Lokale og Anlægsfondens særlige indsats for 'Nyt liv i gamle svømmehaller'.

Før ombygningen var svømmehallen i Ringkøbing meget klassisk og en smule kedelig i sin fremtoning. Svømmehallen rummede et traditionelt 25 meter bassin, som brugerne kunne svømme frem og tilbage i, og et mindre legebassin til de mindste badegæster. 

Efter ombygningen er de to almindelige bassiner blevet til fleksible vandaktivitetsområder med forskellige dybder og kvaliteter. Der er blevet plads til både vandleg, fysisk betonet idræt samt en række nye muligheder med saunaer og behandlerrum.

Dykning og undervandsrugby har fået bedre forhold, og det er stadig muligt at svømme klassisk motionssvømning på fire 25 meter baner.

Sauna, hammam og varmtvandsbassiner
Ringkøbing Svømmehal er blevet udstyret med en række supplerende muligheder, som gør turen i svømmehallen til en ny oplevelse for gæster i alle aldre. To saunaer og en tyrkisk hammam byder på afslapning og massage med udsigt over det mere salte vand i Vesterhavet. Der er kommet to særlige varmtvandsbassiner.

Et, der er placeret i en “grotte”, og et der er målrettet de allermindste svømmere. På første sal er der kommet en ny multisal til fx aerobic og dans.

Endelig er der gjort meget ud af at gøre vandoplevelserne lettilgængelige for gangbesværede, så alle kan få lov til at være med til alt det sjove i den nye svømmehal.

Fotos: Rune Johansen

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content