Lokale og Anlægsfonden får Jon Gerner som ny direktør

Det bliver Jon Gerner, der 1. august 2021 tiltræder stillingen som direktør i Lokale og Anlægsfonden. Jon Gerner vil sammen med fondens sekretariat arbejde for, at Lokale og Anlægsfonden fortsat er en vigtig spiller, når det kommer til at udvikle og skabe mødesteder for hele Danmarks fritidsliv.

Pressemeddelelse fra Lokale og Anlægsfonden Torsdag den 27. maj 2021

Lokale og Anlægsfonden har gennem 27 år rådgivet, udviklet og støttet byggeri og faciliteter til hele Danmarks fritidsliv. Nu bliver Jon Gerner den fjerde direktør i fonden, og han vil arbejde for, at fonden fortsat er en relevant samarbejdspartner for kommuner og foreninger, når det kommer til inspiration, rådgivning, udvikling og støtte til fritidslivets fysiske rammer.

Jon Gerner har siden 2008 været projektchef i Nordea-fonden, hvor han har haft ansvaret for støtteområderne: motion, sundhed og fritidsliv. Jon Gerner har tidligere været ansat i ledelsessekretariatet og budgetkontoret i Undervisningsministeriet.

”I flere år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lokale og Anlægsfonden – og hver gang har det slået mig, at både ambitionerne, kreativiteten og kvaliteten er i top. Derfor er det med både stor respekt og entusiasme, at jeg nu bliver en del af holdet i fonden”, siger Jon Gerner og forsætter:

”Det er et stort privilegium at overtage ansvaret for at bidrage til at udvikle rammerne for noget af det vigtigste i vores samfund – vores kultur-, idræts- og fritidsliv. Lokale og Anlægsfonden spiller en væsentlig rolle i sektoren i dag – det er min ambition at udbygge den yderligere, således at Lokale og Anlægsfonden er det sted, alle relevante parter henvender sig for både inspiration, viden, rådgivning og støtte”, siger Jon Gerner, tiltrædende direktør i Lokale og Anlægsfonden.

Carl Christian Ebbesen, bestyrelsesformand i Lokale og Anlægsfonden, siger følgende: ”Valget er faldet på Jon Gerner, fordi han har den rigtige erfaringsmæssige baggrund samt et solidt overblik over – og forståelse for – idrættens, friluftslivets og kulturens rolle og for det fysiske rums betydning for aktiviteterne. Bestyrelsen er meget begejstrede, for at vi har fundet den helt rette person til jobbet”.

Yderligere oplysninger
Jon Gerner, tiltrædende direktør i Lokale og Anlægsfonden, tlf. 50801066
Carl Christian Ebbesen, formand i Lokale og Anlægsfonden – henvendelse skal ske via kommunikationskonsulent, Line Dangkel Jacobsen, tlf. 29240919, mail: ld@loa- fonden.dk

Om Lokale og Anlægsfonden
Lokale og Anlægsfonden skaber mødesteder for fritidslivet som udviklingsfond og vidensformidler under Kulturministeriet. Fonden udvikler, støtter og rådgiver om byggeri inden for idræts-, frilufts- og kulturlivet.

Pressekontakt

Line Dangkel Jacobsen
Kommunikationskonsulent, Lokale og Anlægsfonden
Skip to content