Lokale og Anlægsfonden får ny konstitueret direktør

Når Esben Danielsen forlader direktørposten i Lokale og Anlægsfonden den 1. januar, overtager tidligere direktør i fonden, Carsten Haurum, pladsen midlertidigt.

Pressemeddelelse fra Lokale og Anlægsfonden
Torsdag den 3. december 2020

Carsten Haurum var med helt fra start, da Lokale og Anlægsfonden blev stiftet i 1994. Dengang var han fondens direktør i otte år, og nu skal han igen stå i spidsen for at udvikle fremtidens mødesteder til fritidslivet.

Den 1. januar 2021 tiltræder han som konstitueret direktør i Lokale og Anlægsfonden og overtager posten fra nuværende direktør Esben Danielsen, som skal være fagdirektør i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. 

”Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til den arbejdsplads, jeg for 18 år siden forlod og var med til at opbygge. Jeg ser frem til at se, hvordan fonden har udviklet sig og at løfte det arbejde sammen med Lokale og Anlægsfondens dygtige sekretariat og bestyrelse, som både bliver lærerigt for mig og åbner mulighed for at byde ind med min erfaring og historik,” siger Carsten Haurum, konstitueret direktør i Lokale og Anlægsfonden.

Carsten Haurum er bestyrelsesformand i Dansk Kulturinstitut, Bygningsfonden Kedelhuset, Mikkelsen Arkitekter og Arena Næstved. Han har tidligere været ansat som administrerende direktør i Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning, som han forlod i 2016.

”Vi er rigtig glade for, at Carsten Haurum vil træde til som konstitueret direktør. Lokale og Anlægsfonden har været på en udviklingsrejse, siden den blev stiftet, og det bliver spændende at følge, hvordan han med sit indgående kendskab til fonden og sine erfaringer fra fritidslivet vil inspirere og facilitere det daglige virke frem mod ansættelsen af en ny direktør,” siger Carl Christian Ebbesen, formand i Lokale og Anlægsfonden.

Processen med ansættelsen af en ny fast direktør i Lokale og Anlægsfonden går i gang i 2021. Carsten Haurum skal hjælpe sekretariatets 14 fuldtidsansatte i Nyborg og bestyrelsen frem mod ansættelsen, som forventes at være på plads til sommer 2021.

Yderligere oplysninger
Carsten Haurum, konstitueret direktør i Lokale og Anlægsfonden pr. 1. januar 2021, tlf. 2027 7981
Carl Christian Ebbesen, formand i Lokale og Anlægsfonden, henvendelse skal ske via Anna Rex Wittig, tlf. 2613 5142 

Om Lokale og Anlægsfonden
Lokale og Anlægsfonden skaber fremtidens mødesteder som vidensformidler og udviklingsfond under Kulturministeriet. Fonden udvikler og rådgiver om byggeri inden for idræts-, frilufts- og kulturlivet.

Pressekontakt

Line Dangkel Jacobsen
Kommunikationskonsulent, Lokale og Anlægsfonden
Skip to content