Velkommen til LOA i Nyborg - fredag den 1. oktober 2021

Vi er endelig landet i Nyborg! Efter en periode med udflytning, Corona-nedlukning og direktørskifte står vi nu med begge fødder solidt plantet i den fynske muld. På et nyt mødested, men ellers med (næsten) alt ved det gamle i LOA. Vi brænder fortsat for at dele vores idéer og tanker om fritidslivets rammer og faciliteter inden for idræt, kultur og friluftsliv. Derfor inviterer vi til fagligt velkomst-arrangement og åbent hus i vores nye mødested fredag den 1. oktober 2021.

OBS. ALLE PLADSER ER REVET VÆK – OG VI MÅ DESVÆRRE LUKKE FOR TILMELDING TIL DEL 1. Du kan skrive til fonden@loa-fonden.dk, hvis du vil på venteliste (skriv venteliste til Fagligt inspirationsmøde i emnefeltet). Der er stadig mulighed for at deltage i åbent hus arrangement.

Velkomst-arrangementet vil være todelt – først et fagligt inspirationsmøde (kl. 12.00) og dernæst åbent hus (14.30). Du kan selv bestemme, om du ønsker at deltage i del 1, del 2 eller i begge dele. Alle dele af arrangementet kræver tilmelding, så når du tilmelder dig, markerer du, om du deltager i enten del 1, del 2 eller begge dele. Vær hurtig ved tasterne, og meld dig til – der er begrænset antal pladser til arrangementet.

Kl. 12.00 – 14.00, DEL 1: Fagligt inspirationsmøde – ”fremtidens bæredygtige fritidsliv”

I første del af dagens program sparker Lokale og Anlægsfonden debatten i gang om fremtidens bæredygtige fritidsliv. Vi zoomer ind på emnet og besøger et par spændende eksempler, byder ind til samtaler mellem eksperter og giver dig mulighed for at komme på banen med dine idéer.

Tag del i dialogen, når LOA sætter fokus på bæredygtighed, hvordan vi forstår det og bruger det – og endnu vigtigere, hvordan vi i fremtiden skal arbejde med det.

Tilmeld dig hurtigt – vi har plads til max. 100 deltagere til det faglige inspirationsmøde/del 1

Vi lukker for tilmelding til inspirationsmødet/del 1 af velkomst-arrangementet, når de 100 pladser er optaget. For at sikre plads til flere forskellige deltagerorganisationer kan man max. tilmelde 2 personer fra samme organisation/arbejdsplads. Du tilmelder dig inspirationsmødet efter ‘først-til-mølle’-princippet – tilmeldingen lukker senest den 20. september. Arrangementet er gratis, og du kan tilmelde dig via dette link.

Program del 1 – Fagligt inspirationsmøde ‘Det bæredygtige fritidsliv’ 

12.00:   Kom, hvis du vil nå at spise en sandwich med os inden mødestart

12.30:   Velkomst ved direktør for Lokale og Anlægsfonden, Jon Gerner

12.35:   Bæredygtighed som kvalitet i arkitekturen – et LOA-perspektiv på bæredygtighed

12.50:   Besøg i projekt-eksempler – med fokus på transformation:
D
e mest bæredygtige m2 er dem, der ikke bygges, og bæredygtige tiltag ser vidt forskellige ud i land og by. Vi får besøg af Norrøn Arkitekter og Jan Yoshiyuki Tanaka (JaJa Arkitekter), som begge har stor indsigt i og viden om at bruge bæredygtighed som designparameter. Vibeke Grupe Larsen (PhD forsker i verdensmål og bæredygtighed, arkitekt MAA) er moderator og styrer samtalen.

13.30:   Afsluttende dialog – hvad har vi lært, og hvad kan vi lære af andre sektorer?

13.45:   Vi samler op og samler på idéer – kom med dit bud på fremtidens bæredygtige fritidsfacilitet, det bedste eksempel og din idé til, hvad LOA bør involvere sig i af bæredygtige projekter.

13.55:   Afrunding og tak for nu – med et glas bobler og netværkssnak

PAUSE

Kl. 14.30 – 16.30, DEL 2: Åbent hus & mødested

Vi åbner for huset, byder velkommen til LOA i Nyborg og inviterer til samtale-saloner, sightseeing i lokaler og festlig fredagsbar. Du kan møde hele LOA-holdet, høre hvordan vi arbejder, snakke med os om dine drømme-faciliteter, nyde kultur-indslag i vores mødested og lidt lækkert til ganen. Du bestemmer helt selv tempoet – og skal bare medbringe dit gode humør. Når klokken slår 16.30 siger vi tak for i dag og ønsker alle en god weekend.

Tilmeld dig hurtigt – vi har plads til max. 150 deltagere til åbent hus/del 2

Vi lukker for tilmelding til åbent hus/del 2 af velkomst-arrangementet, når de 150 pladser er optaget. Du tilmelder dig åbent hus efter ‘først-til-mølle’-princippet – tilmeldingen lukker senest den 20. september. Arrangementet er gratis, og du kan tilmelde dig via dette link.

Her bor vi

Holmens Boulevard 13, 5800 Nyborg.

Ca. 5 minutters gang fra Nyborg Station – og 5 minutters kørsel i bil fra motorvejsafkørsel 45 (E20), Nyborg Ø.

Vi glæder os til at se dig!

Skip to content