Mindre projekter oktober 2021

Hos Lokale og Anlægsfonden gives der både støtte til det vi kalder ‘store’- og ‘mindre’ projekter. Dog er kategoriseringen af ‘store’ og ‘mindre’ projekter ikke retvisende for den værdi projekterne giver i lokalsamfundet.

I denne omgang er der givet støtte til 9 ‘mindre’ projekter i hele landet. Herunder kan du læse om 3 af projekterne. Se hele listen ved at klikke på linket i bundet eller i højre side.

Biersted aktivitetsområde i Jammerbugt, Nordjylland.

Biersted Landsbyråd har et ønske om at anlægge et såkaldt aktivitetsområde i nærheden af den lokale idrætsklub og Biersted Skole. Aktivitetsområdet skal indeholde løbesti med forhindringer, fitnessområde, klatre og parkour miljø til børn og unge samt overdækket ophold. Disse aktivtetsspots skal fungere som supplement til den eksisterende multibane og skatepark der allerede ligger i området.

Projektet har et samlet etableringsbudget på 606.786 kr. Lokale og Anlægsfonden har givet 200.000 kr. i støtte.

Skjern Å‐bad i Skjern, Midtjylland.

Foreningen Skjern Udviklingsforum har et ønske om at etablere et flydende badebrosanlæg opdelt i 3 fløje. Anlægget skal bygges i træ, bygget ud fra en bagvæg af 3 containere til opmagasinering af grej, ophold for gæster og bruger m.v., Derudover skal der være platforme til opstilling af eksempelvis mobil sauna samt et centralt trampolinlignende liggeområde. Anlægget opføres ved Skjern Bådehavn.

Projektet har et samlet etableringsbudget på 1.500.000 kr. Lokale og Anlægsfonden har givet 200.000 kr. i støtte.

Træhus til aktiviteter i Frederiksberg, Hovedstaden

Det er Lindevang KFUM Spejdergruppe i Frederiksbergs ønsker at bygge et uisoleret træhus på, der skal benyttes til mødeaktivitet og opbevaring af de elementer og ting der benyttes til udendørs aktiviteter. Ideen er, at huset skal være på 25 kvm fungere som en let tilgængelig overdækket og uopvarmet enhed, der sammen med spejdernes klubhus understøtter spejderaktiviteterne hele året.

Projektet har et samlet etableringsbudget på 150.000 kr. Lokale og Anlægsfonden har givet 47.000 kr. i støtte.

Se alle de støttede projekter her

Skip to content