Mindre projekter juni 2021

Det blev til støtte til 21 ‘mindre projekter’, her inden landet går på sommerferie. Læs om 3 af dem her og se en liste med de resterende i sidebjælken til højre.

Aktivitets- og familiepark i Bogense

Bogense Tennisklub og BG&IF vil gerne udvikle deres nuværende aktivitets- og familiepark. Aktivitetsparken indeholder allerede fodboldbaner, multibaner, fitnessområde, kunstgræsbane, tennisanlæg og petanqueanlæg. ønsket er at udvide  med to padelbaner. I forbindelse med padelbanerne vil der mellem banerne blive bygget et klublokale, til socialt  samvær under og efter spillet.

Projektet støttes med 200.000 kr. og har en samlet etableringsudgift på 995.000 kr. 

Klitmøller Saunalaug

Klitmøller Saunalaug i Thisted Kommune ønsker at etablere en mobil sauna. Saunaen der med et mindre forrum måler 10 m2, får et stort vinduesparti ud mod havet og en fleksibel terrasse på den ene side og ved indgangen. Saunaen placeres i overensstemmelse med den lokale lystfiskerforening på deres fiskerleje med nær og sikker adgang til havet, og adgang til offentlige toiletfaciliteter samt et fællesskab omkring fiskerlejet på tværs af de to foreningers interesser. Saunalauget ønsker at udbrede saunakulturen og helårsbadning i Klitmøller og skabe liv og aktivitet på fiskerlejet – også i årets mørke og kolde måneder.

Projektet støttes med 60.000 kr. og har en samlet etableringsudgift på  200.000 kr. 

Randers Skatepark
Foreningen for Øster Bjerregård aktivitetspark ønsker at anlægge et mødested og skatepark for den selvorganiserede idræt i Randers. Faciliteten skal kunne rumme alt på hjul både løbecykel, rulleskøjter, bmx, løbehjul & skateboard. Udover den selvorganiserede idræt skal der ligeledes være mulighed for, at lokale foreninger kan sætte  rammerne for deres egen idræt og tilbyde aktiviteter og læring i strukturerede rammer omkring gadeidræt. Den nye facilitet etableres i forbindelse med den allerede eksisterende aktivitetspark.

Projektet støttes med 200.000 kr. og har en samlet etableringsudgift på 800.000 kr. 

Skip to content