Mindre projekter april 2021

Som vanligt har en masse spændende ‘mindre projekter’ fået støtte til realisering. Hele 28 nye mødesteder vil snart være at finde i det danske land. Her er tre af dem.

Grillhytte i KoustedKousted Borgerforening ønsker at etablere en grillhytte i Kousted. Grillhytten skal placeres i tilknytning til landsbyens legeplads, og kommer til at fungere som byens udendørs samlingssted i forbindelse med arrangementer, fælles madlavning og samvær. Pladsen vil blive et aktiv for børn og voksne i Kousted samt brugere og lejere af byens forsamlingshus.

Projektet støttes med 51.286 kr. og har en samlet etableringsudgift på 153.859 kr. 

Naturrummet for alle i Nr. Alslev

Nørre Alslev Spejderne søger om støtte til etablering en spejderhave og spejderskov med bålhytte, 3 shelters, insekthotel, bærhave og hængekøje på deres 6.500 kvm. store grund i Nr. Alslev på Nordfalster. Med projektet ønsker spejdergruppen at skabe et aktivt naturområde, der giver spejdergruppe, naboer og forbipasserende lyst til bevægelse og plads til ro og fordybelse. Der er offentlig adgang til skoven og det bliver muligt at booke shelter via Naturstyrelsens portal. 

Projektet støttes med 200.000 kr. og har en samlet etableringsudgift på 962.800 kr. 


Padel- og Fodtennisbaner
Tuse IF søger støtte til etablering af to padel- og fodtennisbaner (baner med dobbeltfunktion). Banerne placeres i forbindelse med en allerede eksisterende idrætsaktivitetsplads omkring Tuse Idrætshus. Idrætsaktivitetspladsen består af: Tennisbaner, overdækket koldhal på 20 x 40 m., bane med aktiviteterne petanque, basket, floorball, hockey, tennis, fodbold og håndbold. 

Projektet støttes med 200.000 kr. og har en samlet etableringsudgift på 745.000 kr. 

Skip to content