Lokale og Anlægsfonden har fået ny husvært

Camilla Svenstrup er den nye husvært i Lokale og Anlægsfonden. Vi har lavet en lille Q&A med Camilla, så du kan lære hende lidt at kende.

LOA: Camilla, kan du fortælle lidt om dig selv, hvem er du?

Camilla: Jeg kommer fra en stilling i Dansk Firmaidrætsforbund, hvor jeg de sidste 15 år har arbejdet som kommunikationskonsulent. Der har jeg bl.a. hjulpet forbundets 82 lokale foreninger og frivillige med deres lokale kommunikationsarbejde og markedsføring. Jeg brænder for at være medspiller på et stærkt hold, der giver mennesker i hele landet muligheder for at dyrke fællesskabet og et sjovt, spændende og berigende fritidsliv. Privat bor jeg sammen med min mand og vores 7-årige datter i Nyborg, bare en spytklat væk fra LOAs nye skønne sekretariatsrammer ved siden af byens gamle togfærgeleje.

LOA: Hvad bliver dine opgaver i Lokale og Anlægsfonden? 

Camilla: Hos LOA skal jeg fungere som husvært og den, der tager godt imod folk i huset og på mail og telefon. Jeg kommer til at jonglere med en masse praktiske opgaver og hjælpe de dygtige kolleger i huset. Og så glæder jeg mig meget til at være med til at udvikle LOAs nye hus til et inspirerende mødested, der kan danne ramme om møder, workshops, netværk, arrangementer og mindre konferencer inden for feltet med idræts-, kultur- og friluftsliv og dets mødesteder. Når vi altså er på den anden side af Corona og restriktionerne for at mødes fysisk, naturligvis. Jeg bliver mødekoordinator og kommer til at holde styr på, at alt det praktiske rundt om møder og konferencer i huset spiller, så folk, der deltager, kan få den bedst mulige oplevelse.

LOA: Har du en yndlingsfacilitet, som fonden har udviklet og støttet?  

Camilla: Uh, det tør jeg altså slet ikke give ét bud på endnu. Jeg har vel nok kun nået at se en lillebitte flig af de mange spændende og seje projekter, LOA har udviklet og støttet. Dét, jeg har set, der tænker jeg for det meste bare: Wow! Dét gad jeg godt besøge og opleve.

Skip to content