2 webinarer om aktivitetsregistreringer i naturen

Lokale og Anlægsfonden holder sammen med Danmarks Idrætsforbund to webinarer om aktivitetsregistrering i naturen, hvor vi ser på erfaringer og perspektiver når det kommer til at indsamle data.

De to webinarer kræver ikke tilmelding og er begge gratis. Du skal blot trykke på linket på dagen for webinaret.

NB: Webinar 1: Erfaringer med aktivitetsregistreringer i naturen er afholdt gense det her

Webinar 2: Perspektiver i aktivitetsregistreringer i naturen
Fredag den 21. maj kl. 10.00-11.45.

På dette webinar sætter vi fokus på formålet med aktivitetsregistreringer og på fremtidige perspektiver for videnproduktion. Du bliver bl.a. klogere på hvordan forskellige aktører anvender de indsamlede data i deres arbejde, og vi ser nærmere på perspektiverne i flere aktivitetsregistreringer i naturen.

På dagen tilgår du webinaret via dette link
Skriv gerne dit fulde navn og stilling, når du tilgår mødet.

Program

  • Kl.10.00-10.10 Velkomst, intro til temaet og præsentation af dagens program, v. Danmarks Idrætsforbund og Lokale og Anlægsfonden.

  • Kl.10.10-10.35 OnTrail og DGI fortæller om brugen af aktivitetsregistreringer i den politiske interessevaretagelse, v. Christoffer Riis Svendsen og Thomas Larsen Schmidt.

  • Kl.10.35-10.50 Et indblik i, hvorfor aktivitetsmålinger i naturen er vigtig for turismeindustrien. Oplægget tager udgangspunkt i det lokale arbejde på Bornholm og perspektiverer til dansk turisme generelt, v. Pernille Kofod Lydolph, Destination Bornholm.

  • Kl.10.55-11.10 Aktivitetsregistrering Vol.2.0. Hvordan bliver vi klogere på hvad de forskellige brugergrupper værdsætter i naturen og hvad der udfordrer dem? Silkeborg Kommune præsenterer foreløbige tanker om kobling af kvantitative målinger med surveys om det oplevede v. Jeppe Thøgersen, Silkeborg Kommune.

  • Kl.11.10-11.25 Nationale interesser og perspektiver på aktivitetsregistrering, v. Jakob Simonsen, Chefkonsulent, Friluftsrådet.

  • Kl.11.25-11.45 Opsummering, drøftelse og afrunding, v. Danmarks Idrætsforbund og Lokale og Anlægsfonden.

    NB: Webinaret optages så der er mulighed for at gense oplæggene.
Skip to content