Mindre projekter September 2020

15 spændende projekter fik støtte fra Lokale og Anlægsfonden ved den seneste indstillingsrunde. Her er nogle af dem.

Café à la klubhus i Højmark Samlingshus, Ringkøbing-Skjern
Højmark Idrætshal og Forsamlingshus ønsker at skabe et caféområde ”a la klubhus” på knap 120 m2, der kan invitere og engagere til fællesskabsfremmende aktiviteter og hygge på tværs af generationer for alle Højmarks borgere og besøgende under temaet ”Vi er sammen”.

Den gamle kantine og toiletter nedrives og hhv. nybygges og ombygges til et åbent og indbydende mødested med bedre adgangsforhold, større lysindfald, højere til loftet og isolering efter nutidens standarder, hvilket forbedrer klimaskærmen væsentligt. Miljøet med café-møbler, hyggekrog, bogreoler og kig ind i hallen skal invitere til fællesskabsfremmende aktiviteter på tværs af generationer som bordfodbold, brætspil, kortspil, leg med lego samt højtlæsning i hyggekrogen. Omklædningsrum ombygges til tre nye toiletter.

Projekt i alt 1.456.562 kr.                                              Bevilliget beløb 200.000 kr.

Esports pavillion, Syddjurs

Hornslet IF i Syddjurs Kommune står med pladsproblemer i forbindelse med deres Esport tiltag.

De ønsker derfor at indkøbe og opsætte en pavillon på arealerne omkring Hornslet hallerne, i tæt kontakt med de andre idrætsaktiviteter. Pavillonen på 61 kvm. indeholder entré, møderum, badeværelse, køkkenalrum samt 3 disponible rum.

Projekt i alt 502.000 kr.                                              Bevilliget beløb 150.000 kr.

“Liv i den gamle skole” – loftrum, Guldborgsund

Grænge Beboerforening overtog i 2016 en gamle skole fra 1915. De ønsker nu at ombygge foreningshusets uudnyttede loftsrum, så de kan inddrage ekstra 30 m2 til sociale aktiviteter og -samvær, og dermed byde endnu flere nye medlemmer ind i fællesskabet. Huset benyttes allerede af beboerforeningen, strikkehyggegruppe, madlavning for mænd, fællesspisning, motionisterne og børnegruppen, men huset står også til rådighed for besøgende skoleklasser. Guldborgsund Kommune bakker op om projektet.

Projekt i alt 184.580 kr.                                              Bevilliget beløb 61.500 kr.

Læs om alle projekterne her

Skip to content