22 nye mødesteder

Vi runder 2020 af med støtte til 22 mindre projekter. I et år der har været langt mere usædvanlig og isolerende end vi er vant til, er det utroligt vigtig, at vi kigger fremad mod en hverdag hvor vi igen kan mødes og deltage i livet sammen.

En sauna for alle

På Rantzausminde Havn i Svendborg er der et ønske om at etablere en sauna. Saunaen skal være tilgængelig for alle der er nysgerrige efter at prøve ’det kolde gys’ og selvfølgelig dem der altid springer på hovedet i. Lokale og Anlægsfonden støtter gerne projekter der inddrager, inviterer og samler folk i rekreative oplevelser, ligesom Saunaen på molen i den gamle købstad på Sydfyn.

Projekt i alt 308.000 kr. Bevilget beløb 100.000 kr.

Klubhus for dem i luften

Bare fordi aktiviteten i sig selv mest foregår langt over jordens overflade, skal man stadig have et mødested hvor man kan være social samt hygge og øve sig. Faldskærmsklubben West Jump i Skive ønsker sig et klubhus, der kan være et socialt omdrejningspunkt om sporten de elsker. Klubben har ambitioner om at klubhuset skal være en inspirerende base for faldskærmssporten samt, at det kan bruges til læring andre klubber og institutioner. Det er noget Lokale og Anlægsfonden bakker op om.

Projekt i alt 1.012.014 kr. Bevilget beløb 200.000 kr.

Nyt klubhus bygget af elever

Medlemmer af enhver klub har brug for et godt sted at samles, når der skal planlægges, besluttes, trænes, læres og være sociale sammen. Øster Hurup Bådklubs klubhus har bestemt set bedre dage og det er derfor svært for klubbens nuværende medlemmer at fastholde og styrke sammenholdet på havnen i det østligste Himmerland. Når medlemmerne tilmed har taget initiativ til at engagere håndværkerelever til at tegne og bygge deres kommende værested, så er det meget i tråd med visionen Lokale og Anlægsfonden har for fremtidens engagerende mødesteder.

Projekt i alt 270.000 kr. Bevilget beløb 66.000 kr.

Læs mere om de ovennævnte projekter og de 19 andre.

Skip to content