Barselsvikariat

En af vores dygtige konsulenter skal være forælder og tager derfor på barsel til april. Vi leder derfor efter en ny kollega i barselsperioden.

Lokale og Anlægsfonden søger Udviklingskonsulent – barselsvikariat

Vil du være med til at gøre drømme til fysisk virkelighed? Så har Lokale og Anlægsfonden plads på holdet, der udvikler og støtter de fysiske rammer til idræts-, kultur- og friluftslivet med henblik på både nutidens og fremtidens behov. Det er vores job hvert år at formidle og udvikle ny viden og uddele ca. 85 mio. kr. til projekter, som bygger på kvalitet og fornyelse.
Det sker i et kreativt samspil med foreningslivet, frivillige igangsættere, offentlige instanser og professionelle byggefolk, som vi skal kunne omgås på en uformel, men kvalificeret måde.

Kvalifikationer
Vi søger en udviklingskonsulent til et 12 måneders barselsvikariat med erfaring inden for Fondens støtteområder, særligt med fokus på idræt. Vi har brug for en kollega, der både er kreativ og systematisk, selvstændig og har samarbejdsevner – og samtidig har lyst til at spille på et hold, hvor alle er gode til at dække hinanden ind. Du er
• Engageret i og brænder for flere områder af idræts-, kultur- og friluftslivet.
• Udviklingsorienteret og god til i samarbejde.
• Kan rådgive og vejlede respektfuldt.
• Vant til at arbejde i en projektorganiseret organisation.
• Har erfaring med kvalitetsbevidst at formidle, både skriftligt og mundtligt.

Vi søger ikke en kollega med en bestemt uddannelse, men en medarbejder, der har erfaring og teoretisk viden og også gerne et stærkt netværk inden for Fondens støtteområder. Vi forventer, at du i dit arbejdsliv og/eller din fritid har arbejdet på projekter med deltagelse af frivillige.
Arbejdsopgaver

Vi prioriterer, at du kan
• Lave opfølgende sagsbehandling på bevilgede projekter i samarbejde med kollegaer.
• Være tovholder på henvendelser og koordinere teamopgaver i vores idrætsteam.
• Sagsbehandle ansøgninger om støtte til idræts-, kultur- og fritidsfaciliteter.
• Arbejde åbent, formidlende og netværksorienteret.
• Forestå fagligt formidlingsarbejde i skrift og tale.
• Gå i dialog med og rådgive ildsjæle, foreninger, planlæggere, politikere og bygherrer.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC-organisationerne. Arbejdssted er Kanonbådsvej 4A, 1437 København K frem til udgangen af april, herefter i ny sekretariatsbase i Nyborg. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning
Elektronisk ansøgning på max. 2 sider samt cv sendes til Lokale og Anlægsfondens e-mail: fonden@loa-fonden.dk mærket Udviklingskonsulent i emnefeltet. Ansøgningen vil blive behandlet fortroligt og skal være Fonden i hænde senest fredag den 21.februar 2020 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes inden udgangen af februar 2020.

Yderligere information om Fonden kan findes på hjemmesiden: www.loa-fonden.dk
Har du i øvrigt spørgsmål, kan de rettes til direktør Esben Danielsen på ed@loa-fonden.dk
Lokale og Anlægsfonden / THE DANISH FOUNDATION FOR CULTURE AND SPORTS FACILITIES Kanonbådsvej 4A DK-1437 København K Tel. +45 3283 0330 Web: www.loa-fonden.dk

Skip to content