Støtte til 16 mindre projekter

Vi runder året af med støtte til 16 mindre projekter. De ‘mindre projekter’ ender ofte med, at være projekter der får stor indflydelse på de lokalområder de bliver etableret i. Lad os se på nogle stykker af dette årtis sidste ‘mindre projekter’.

Et aktivt mødested for foreningerne og de lokale i Ryparken, København
Boldklubben Skjold ønsker at etablere et åbent mødested på Ryparkens Idrætsanlæg, der i dag fremstår som en ubrudt græsflade uden oplagte mødesteder. Det nye mødested skal være åbent og urbant til glæde for organiserede og selvorganiserede brugere og udgøres af to containere med café-indretning samt inviterende tribune- og træningstrappe, der leder op til et stort opholds og udkigsdæk på tagfladen.
Projekt i alt 450.000 kr. Bevilliget beløb 150.000 kr.

Naturoplevelsesplads grunden – bålhytte og shelters, Herning

FDF Lind, Herning Kommune, ønsker at etablere en naturoplevelsesplads på foreningen store naturgrund 1 km syd for Lind by. Pladsen skal indeholde 1 bålhytte med 2 integrerede shelters og derudover 5 fritliggende shelters. Naturoplevelsespladsen skal skabe ly for vind og vejr og agere samlingspunkt for FDFs ugentlige møder i sommer- og vinterhalvåret.
Naturoplevelsespladsen med de nye faciliteter bliver et vigtigt element i FDF´ernes børne- og ungdomsarbejde i naturen.
Projekt i alt 707.125 kr. Bevilliget beløb 200.000 kr.

Udendørs træningsmiljø på Søholt, Silkeborg
Silkeborg kommune ønsker at etablere et udendørs træningsområde i Søholtområdet, Silkeborg. Der opføres crossfitområde, boldspilsområde med basketballkurv og boldvæg, balance og motorikfaciliteter samt overdækket flerfunktionelt trappe- og træningsmodul i træ, som kan bruges til tribune og til instruktion samt step, strækøvelser og anden fysisk træning samt til ophold. Modulet er udstyret med aflåseligt depotrum, så det kan anvendes til opbevaring af fx battle ropes og liggeunderlag til yoga.
Projekt i alt 823.728 kr. Bevilliget beløb 200.000 kr.

Se alle projekterne her.

Skip to content