Stem på årets fantastiske fællesskaber

Lokale og Anlægsfonde hylder sammen med Tuborgfondet, alle TV2s otte regionerne og Made by Us, de mange fantastiske fællesskaber, der spirer over hele landet. Nu kan du være med til at afgøre, hvem der skal løbe med titlen som årets mest fantastiske fællesskab.

Mandag d. 3. september 2018

Af Line Dangkel Jacobsen, Kommunikationsmedarbejder, Lokale og Anlægsfonden 

Stem på årets Fantastiske Fællesskaber

I Odense mødes de om cirkusaktiviteter, I Rønne om Gospelmusik og i Vig arbejder unge for at nedbryde tabuer. Fællesskaber kommer i mange størrelser og formater.

I løbet af foråret er mere 1000 foreninger og fællesskaber på landsplan blevet indstillet til prisen Fantastiske Fællesskaber. Efterfølgende har lokale juryer udvalgt ti fællesskaber i hver af TV2s otte regioner. Fra den 3. september er det op danskerne at afgøre, hvilket fællesskab der i første omgang løber med titlen som årets regionale fællesskab og sidenhen måske også årets fantastiske fællesskab på landsplan.

”Danmark er fyldt af fede fællesskaber, men oftest er udfordringen at synliggøre dem for nye brugere. Fantastiske Fællesskaber er en god platform hvor dette budskab netop kommunikeres ud, så der skabes synlighed omkring de tusindvis af fællesskaber som landet er spækket med.” Siger Esben Danielsen, direktør i Lokale og Anlægsfonden.

”Fantastiske Fællesskaber er et stort skulderklap til det store engagement, som fællesskaberne ikke kunne være foruden. Jeg er imponeret over alle de indstillinger, der er kommet.  Jeg håber, det kan være med til at inspirere andre til at være med og gøre en forskel i deres lokalområde”. Siger Tuborgfondets direktør, Anne-Marie Skov.

Landsfinale 3. november 

De otte regionale vindere bliver offentliggjort på frivillig fredag den 28. september. Herefter går de videre til landsfinalen den 3. november, som bliver sendt live fra Kulturværftet i Helsingør.

Finalen kan ses kl. 19.45 på alle TV2s regionale kanaler.

Udover titlen modtager hver af de otte regionale vindere 50.000 kr. og vinderen af landsfinalen 100.000 kr. til at udvikle og inkludere endnu flere i deres fællesskab.

Sådan stemmer du på din regionale favorit

På TV2-regionernes hjemmesider kan du læse mere om de nominerede fællesskaber og stemme på din favorit:

TV2 LORRY
TV2 BORNHOLM
TV ØST
TV SYD
TV2 FYN
TV MIDTVEST
TV2 NORD
TV2 ØSTJYLLAND

 

Herunder ses de 10 nominerede fra TV2 Lorry.


Sådan stemmer du til landsfinalen

I forbindelse med landsfinalen den 3. november kan du stemme på årets mest fantastiske fællesskab via SMS.

Skip to content