I september måned gik der støttepenge til 28 ’mindre’, men som altid, fantastiske projekter.

Det er endnu en stor håndfuld af spændende nationale projekter, at Lokale og Anlægsfonden bevilliger penge til. I denne omgang blev der bevilliget ca. 5.300.00 kr.

Tirsdag den 18. september 2018
Af: Ulf Elbrønd, Kommunikationskonsulent, Lokale og Anlægsfonden

Man kan faktisk få meget, selv med et etableringsbudget på maks. 1,5 mio. kr., som er budgetloftet for at opnå støtte fra Lokale og Anlægsfonden, til det vi selv kalder ’mindre projekter’. 

Men hvad er så ’mindre projekter’? Lad os kigge på et par eksempler fra denne måneds samling.

Move on Wheels er navnet på den nye pumptrack, man ønsker at etablere i Houlkær, Viborg det 120m lange pumptrack skal placeres så centralt i byen, at fritidsklubber, ungdomsskole, skole, SFO, idrætshal, gymnasie og boligområder vil omgive området. Banen bliver anlagt, så sværhedsgraden gør det muligt for børn på 6 år og opefter at lege, øve sig og hænge ud.

Som en del af ’klimaprojekt Bogense Bybæk’, har de i Nordfyns Kommune et ønske om at etablere et rekreativt område centralt i byen. Området skal bl.a indeholde balancepark, naturfitness/crossfit, en bålhytte samt en vandbane med lege- og videnselementer.

Området kaldtes tidligere Smålandene, men kendes i dag som de to øer Lolland og Falster. Her er det Faldskærmsklubben.dk der har store ønsker for Lolland-Falster Airport, hvor der er søgt støtte til anlæggelsen af en 300m2 stor hangar, der skal imødekomme den voksende medlemsskare og dertil skabe nye aktivitetstilbud.

Også Storebælt-vinterbaderne i Korsør har fået støtte til nybygning af omklædningsrum og mødelokaler. De har de sidste 3 år oplevet en stigning fra 50 medlemmer til 185 medlemmer, hvorfor der har været et ønske om større, nyere og mere socialt skabende rammer i klubhuset.

Lokale og Anlægsfonden støtter hvert år rigtigt mange projekter, store som små og det er vi rigtigt stolte af.

Læs om alle de støttede projekter her.

 

Skip to content