Trends og Tendenser 2017: Nytårskur for alle med fokus på fritidslivets faciliteter

Hvad sker der lige nu? Hvad er på vej? Hvad skal alle, der beskæftiger sig med faciliteter til idræt, kultur og friluftsliv være opmærksomme på i 2017? Få – nogle – af svarene til Lokale og Anlægsfondens nytårskur den 18. januar, der byder på oplæg om trends og tendenser for fritidslivets faciliteter. Alle kan deltage og det er gratis.

Fritidslivets mødesteder er omdrejningspunktet for et stærkt civilsamfund og et levende lokalt engagement. Det er her ildsjælene samles, skaber synergi og løfter idrætten, kulturen og friluftslivet.

Hvad sker der lige nu? Hvad er på vej? Hvad skal alle, der beskæftiger sig med faciliteter til idræt, kultur og friluftsliv være opmærksomme på i 2017?

Lokale og Anlægsfonden indbyder onsdag den 18. januar som noget ganske nyt til at starte året med et dugfrisk bud på trends og tendenser i fritidslivets faciliteter. Det sker i det nye kultur- og bevægelseshus Ku.Be. på Frederiksberg. Alle er velkomne uanset branche eller baggrund.

På dagen vil udviklingskonsulenter fra Lokale og Anlægsfonden give et overblik over, hvad de ser som de vigtigste trends og tendenser i 2017.

Bl.a. vil udviklingskonsulenterne diskutere:

Team Idræt: Hvad er fremtiden for de gamle idrætshaller?
Team Kultur: Hvordan bruges det samme foreningslokale af mange forskellige foreninger?
Team Friluftsliv: ”Det blå rum” – Hvad er det vigtigste i faciliteter på og ved vand? 

Trends og tendenser 2017 – Fritidslivets faciliteter afvikles i Ku.Be. i Frederiksberg 18/1 kl. 13.00 til 17.00.

Det er allerede nu muligt at forhåndstilmelde sig som deltager i nytårskuren med fokus på Trends og Tendenser i 2017. Bare send en mail med oplysning om navn og organisation/virksomhed til fonden@loa-fonden.dk – så kommer du på gæstelisten til nytårskuren.

Skip to content