Mød Lokale og Anlægsfonden på Folkemødet 2016

Der er rig mulighed for at møde Lokale og Anlægsfondens medarbejdere på årets Folkemøde.

Lokale og Anlægsfonden er igen i år medarrangør af en række begivenheder på Folkemødet. Det foregår i og omkring BL’s Dome, der er det centrale samlingspunkt for Folkemødets mange gæster. Fonden har medvirket til at udvikle og finansiere den faste etablering af domen. Vi deltager også i en række andre arrangementer, som andre har inviteret os til.

Lokale og Anlægsfonden deltager i følgende arrangementer:

 

Torsdag 16. juni

Samtaler om skabelse
Tid:
15.30 – 17.00.
Sted: Underværkers telt.
Indhold: Debat om samskabelse med afsæt i Realdanias kampagne ”Underværker”. Arrangeres af Dansk Bygningsarv.
Deltagere: Esben Danielsen, direktør, Lokale og Anlægsfonden, Runa Sabroe/ Peter Kamph, Dansk Design Center, Jonas ”Pindhund” Hallberg, Givisme på hjul, Lennie Clausen, programchef, Realdania.

 

Fredag 17. juni

Børn bygger byen – hvordan kan BL’s Dome bruges året rundt?

Tid: 09.30 – 12.00.
Sted: BL’s Dome.
Indhold: En byggeworkshop, hvor lokale skoleelever giver deres bud på, hvordan domen kan aktiveres som et lokalt knudepunkt for fritid og fællesskab gennem Maker-metoder. Arrangeres i samarbejde med BL, Foreningen Maker og 12 byer.
Deltagere: Bent Madsen, direktør i BL, Louise von Müllen, direktør i Foreningen Maker, Esben Danielsen, direktør for Lokale og Anlægsfonden – og elever fra 6. klasse på Kongekærskolen i Allinge.

Debat om by og havneudvikling
Tid: 11.00 – 12.15.
Sted: Legeskibet i Allinge Havn.
Indhold: Debat om by- og havneudvikling. Arrangeres af Gerlev Idrætshøjskole, Lauritzen Fonden og Have Kommunikation.
Deltagere: Jesper Nygaard, direktør i Realdania, Esben Danielsen, direktør i Lokale og Anlægsfonden, Jens Kramer Mikkelsen, direktør i By & Havn, Jakob Jensen, havnechef i Bornholms Regionskommune, Susanne Docherty, chef for kultur og idræt i Helsingør Kommune, Martin Damm, formand for KL ,og Rasmus Casper, projektleder på Legeskibet.

Foreningens anatomi
Tid: 16.00 – 17.00.
Sted: Underværkers telt. Arrangeres af Dansk Bygningsarv.
Indhold: Debat om foreninger med afsæt i Realdanias kampagne ”Underværker”.
Deltagere: Esben Danielsen, direktør i LOA og Anni Ellebæk Ehlers, direktør i INSP!

 

Lørdag 18. juni

Kaffemik, musik og debat med Kulturminister Bertel Haarder og Pernille Rosendahl
Tid: 09.00 – 10.30.
Sted: BL’s Dome.
Indhold: Grønlandsk kaffemik og samtalesalon om det Grønland, Færøerne og Danmark har tilfælles. Har vi en fælles kultur? Og hvad skal vi bruge den til? Arrangeres i samarbejde med Kulturministeriet, BL og Norden i Fokus.
Deltagere: Bertel Haarder (Kulturminister), Martin Breum (ordstyrer og freelancejournalist), Pernille Rosendahl (musiker) og Esben Danielsen.

”LOA TALKS” – Engagerende fritidsfaciliteter – kom og tal med Lokale og Anlægsfonden
Tid: 12.00 – 14.00.
Sted: Terrassen ved BL’s Dome.
Indhold: Lokale og Anlægsfondens konsulenter inviterer til uformel sparring på projektidéer til faciliteter indenfor idræt, kultur og friluftsliv. Kom også forbi til en snak om, hvordan man skaber engagerende mødesteder for fritidslivet. Arrangeres af Lokale og Anlægsfonden.
Deltagere: Lokale og Anlægsfondens udviklingskonsulenter Ola Mattsson og Oliver Vanges.

Aktivt udeliv – en mountainbiketur til Vang Granitbrud
Tid: 14.30 – 17.00.
Sted: Kongeskær Skolens skolegård.
Indhold: Mountainbiketur til Vang Granitbrud med fokus på danskernes store interesse for aktivt udeliv. Arrangeres i samarbejde med DGI Bornholm.
Deltagere: Flemming Torsten Sørensen (forenings- og idrætskonsulent i DGI Bornholm), Christian Terry (instruktør, DGI Bornholm) samt Lokale og Anlægsfondens udviklingskonsulenter Oliver Vanges og Ola Mattsson. Plads til 15 deltagere. DGI Bornholm stiller cykler og hjelme til rådighed.

100 meter middag
Tid: 19.00 – 21.00.
Sted: Cirkuspladsen.
Indhold: Langbordsmiddag på Cirkuspladsen, hvor der er plads til 350 deltagere, som for 150 kr. får en tre retters menu baseret på lokale råvarer. Deltagerne får samtidig mulighed for at debattere frivillighed, fællesskab og livet mellem husene. Winni Grosbøll byder velkommen og Kulturminister Bertel Haarder deltager og synger for ved en fællessang. Arrangeres af Lokale og Anlægsfonden, BL, Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation og Arkitektforeningen.

Dansefest i BL’s Dome
Tid: 21.00 – 02.00.
Sted: BL’s Dome. 
Indhold: Succésen fra sidste år gentages. Lokale og Anlægsfonden arrangerer sammen med BL en dansefest i BL’s Dome.. Temaet er ”Disco” og Golden Days hjælper med at sætte festen i gang. Mikkelectric og Disco Dick er DJ’s Der vil være danseopvisning, mulighed for at lære om discoens udvikling og en dansekonkurrence. Det bliver en stor fest!

 

Skip to content